Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com

AKZ

Neodvojivi segment projekata čeličnih konstrukcija je antikorozivna zaštita. Savremen pristup u pogledu kontrole kvaliteta i uslova u kojima se izvodi ova vrsta radova rezultovala je produženom trajnošću čeličnih konstrukcija, kao i estetski kvalitetnim proizvodom.
Imamo mogućnosti da samostalno vršimo zaštitu čeličnih konstrukcija svim premazima na bazi epoksida, poliuretana ili protivpožarnih premaza, a zajedno sa našim partnerima iz oblasti toplog cinkovanja, na više projekata smo uspešno realizovali i kombinaciju ove dve tehnologije AKZ.
Strogim praćenjem klimatskih uslova u toku rada i strogim poštovanjem tehnologije pripreme nanošenja premaza, uspeli smo da odgovorimo na sve projektne zahteve iz ove oblasti, uz poštovanje svih propisa iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine.
AKZ i farbanje
Masina za sacmarenje

Savremena oprema

U sklopu proizvodnog pogona Tankmont DOO se nalazi oko 800 m2 prostora i oprema, namenjeni za profesionalno nanošenje AK premaza, u skladu sa svim tehnološkim standardima za ovu vrstu radova.
Savremeno linijsko postrojenje za tzv. sačmarenje, odnosno obradu hrapavosti površine elemenata do zahtevanog kvaliteta, pre nanosa premaza, takođe čini važnu komponentu koja se nalazi u sastavu prostora predviđenog za ovu vrstu radova.
Pored savremeno opremljenog prostora za nanošenje premaza u prefabrikaciji, a i linijske sačmare za pripremu površina pre nanošenja premaza, posedujemo svu neophodnu opremu ( mobilne peskare, kompresore, opremu za nanošenje premaza ) za ove radove i na terenu.