Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com

Proizvodni pogon

Proizvodni pogon Tankmont DOO čini najveći ogranak u okviru kompanije, i kao takav ima svoju razvijenu savremenu strukturu i način organizacije koji je u potpunosti prilagođen savremenom načinu poslovanja, čime smo uspeli da uspešno odgovorimo na zahteve, kako na domaćem, tako i na stranim tržištima.
Savremeno opreljen proizvodni pogon Tankmont DOO se nalazi u Starim Banovcima, gde se odvija proces prefabrikacije čeličnih konstrukcija, kao jedne od osnovnih delatnosti kompanije. Proizvodni pogon se sastoji od oko 4000 m2 zatvorenog proizvodnog prostora, kao i oko 3000 m2 otvorenog prostora za skladištenje materijala i gotove konstrukcije.U sklopu pogona se nalaze i upravna zgrada, kao i stambeni objekat za privremeni smeštaj zaposlenih.
Proizvodni-pogon-Tankmont-doo
Prefabrikacija materijala

Prefabrikacija

Prefabrikacija čeličnih konstrukcija je jedna od osnovnih delatnosti kompanije. S obzirom na opremljenost proizvodnog pogona svim neophodnim savremenim CNC mašinama, možemo se pohvaliti činjenicom da naša kompanija svojom preciznom prefabrikacijom može ispuniti zahteve investitora iz najrazvijenijih evropskih zemalja.

Oprema

Proizvodni pogon raspolaže savremenim CNC mašinama, čime se postiže izuzetno precizna prefabrikacija svih elemenata čeličnih konstrukcija. Posedujemo CNC mašine za sečenje i obradu limova, CNC mašine za savijanje limova na zahtevani radijus, mašine za sečenje i obradu ivica cevi , manipulatore, centratore za kvalitetnu montažu segmenta cevovoda, kao i opremu za automatsko zavarivanje cevi većih prečnika.
Oprema-u-proizvodnom-pogonu
Mehanizacija u proizvodnom pogonu

Mehanizacija

Tankmont DOO raspolaže svom mehanizacijom, neophodnom za montažu na terenu, i na taj način uspevamo da uspešno odgovorimo na sve zahteve investitora, kako na domaćem tržištu, tako i u inostranstvu.