Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com

Montaža čeličnih konstrukcija

Montaža čeličnih konstrukcija je najstarija delatnost kompanije i do sada je iza nas preko 250 namontiranih većih ili manjih objekata. Prvi projekti montaže čeličnih konstrukcija realizovani su na teritoriji Ruske Federacije još 2005. godine, i upravo ti projekti definisali su Tankmont DOO kao kompaniju prepoznatljivu u oblasti montaže čeličnih rezervoara i silosa.
Tokom godina i razvojem kompanije, naša delatnost se proširila i na montažu svih ostalih tipova čeličnih konstrukcija, kako u oblasti građevinarstva, tako i u mašinstvu.
Odgovornost i profesionalizam, kao odlika naše kompanije, kao i iskustvo koje smo stekli u ovoj oblasti, obezbedili su nam učešće na projektima koji su prepoznatljivi na svetskom nivou ( Sabeta – Ruska Federacija, Low fars - Kuvajt, Grušovaja – Ruska Federacija, Murmansk – Ruska Federacija), kao i saradnju sa svetski poznatim kompanijama.
Montaza celicnih konstrukcija
95

PROJEKATA

Realizovanih u roku

Vremenske prilike nisu nesto sto moze uticati na prolongiranje zavrsetka radova.

100

Investitora i klijenata

Zadovoljnih

Profesionalan odnos sa investitorima i klijentima je jedan od postulata na kojima je nasa kompanija zasnovana.

Montaža rezervoara

Tankmont DOO u svojim referencama ima preko 220 namontiranih čeličnih rezervoara, različitih dimenzija i namene na pet različitih tržišta (Srbija, Ruska Federacija, Kuwait, Hrvatska, Slovenija), a i tendenciju razvoja i proširenjenja ove delatnosti na druga inostrana tržišta. Najviše namontiranih rezervoara su za skladištenje nafte i derivata, a jedna smo od retkih kompanija koja je učestvovala u izgradnji specifičnih rezervoara za gas ( LNG, zapremine 160 000 m3 ).
Unapređenom konvencionalnom Wind Girder metodom montiranja čeličnih rezervoara, izvodili smo radove prema važećim svetskim i evropskim standardima, i uspeli da zadovoljimo kriterijume kompleksnih projekata, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.
Montaza rezervoara
Montaza cevovoda u EU

Montaža cevovoda

Pored montaže čeličnih rezervoara, kompanija se uspešno bavi i montažom procesno-manipulativnih (tehnoloških) i protivpožarnih cevovoda i propratne opreme u industrijskim postrojenjima. Savremena oprema, kao i stručnost zaposlenih, omogućili su nam učešće na veoma kompleksnim projektima cevovoda, kako na teritoriji Ruske Federacije, tako i na projektima unutar Evropske Unije.
Mogućnost pružanja kompletne usluge koja uključuje prefabrikaciju, montažu i AKZ omogućava kompaniji i investitorima ujednačen kvalitet, kontinuirano, tehnološki razrađeno i sinhronizovano izvođenje, visok nivo organizacije i ispunjenje svih projektnih zahteva u predviđenom roku.