Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com

Tankmont tim čini visokostručni kadar

Privredno društvo „Tankmont” d.o.o. nastalo je 2005.godine kao naslednik firme „Metal Montaža``. Osnivač ``Tankmont``-a, Ćuković Ostoja, uložio je ogromnu energiju i znanje da bi stvorio zdrave temelje naše firme, a nas uveo u poslovni svet koji ceni poštenje, kvalitet i odgovornost. Poslovanje kompanije se od samog početka oslanja na znanje, stručnost i entuzijazam mladih inženjera ali i na iskustvo mnogobrojnih zaposlenih. U skladu sa početnom orijentacijom razvijaju se ciljevi, planovi i programi organizacije.
Pored uspešnih projekata, profesionalizma, ispunjenja rokova, kvaliteta usluge koju pružamo svojim klijentima, ISTINSKU SNAGU NAŠE KOMPANIJE PREDSTAVLJAJU NAŠI ZAPOSLENI u koje imamo bezrezervno poverenje i oni nam to vraćaju na najbolji mogući način.
Vlasnik/Direktor

Goran Ćuković

Master inženjer mašinstva

Vlasnik/Direktor

Ivan Ćuković

Master inženjer gradjevinarstva

Uz ovakav tim nije teško biti lider na tržištu

Kolektiv koji broji preko 400 zaposlenih izgrađen je od jedne male porodične firme i to sve zahvaljujući zaposlenima koji su verovali u svoj tim. Možemo se pohvaliti činjenicom da smo iznedrili veliki broj inženjera koji su uz ovu kompaniju stasali i postali pravi eksperti u oblasti čeličnih konstrukcija.
Menadžment kompanije čine ljudi koji su svesni u kojoj meri je ceo kolektiv zaslužan za postignute uspehe i uvek je kolektiv ispred svih ciljeva. Ulažemo u svoje ljude a oni nam to vraćaju na najbolji mogući način. Bez dobre atmosfere u timu i bez zadovoljnih zaposlenih ne bismo postigli ciljeve o kojima smo pre 15 godina samo maštali.
„Tankmont” je savremeno orijentisana organizacija koja je sposobna za ostvarivanje visoke produktivnosti i efikasnosti u najrazličitijim okruženjima i uslovima poslovanja, uz pomoć fleksibilnih i dobro obučenih kadrova, ostvarujući na taj način principe kvaliteta, pouzdanosti i konkurentnosti.
Izvršni direktor

Aleksandar Đorđević

Master inženjer gradjevinarstva

Tehnicki direktor
Tehnički direktor

Nikola Đukić

Master inženjer gradjevinarstva

Komercijalni direktor

Nebojša Vučković

Master inženjer gradjevinarstva

Zamenik tehničkog direktora

Milan Žarković

Master inženjer gradjevinarstva