Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com

PREFABRIKACIJA

Prefabrikacija čeličnih konstrukcija je jedna od osnovnih delatnosti kompanije Tankmont DOO. Savremeno opremljen proizvodni pogon nalazi se u Starim Banovcima, na adresi Zdravka Jekića 129 A.
Proizvodni pogon se sastoji od oko 4000 m2 zatvorenog proizvodnog prostora, kao i oko 3000 m2 otvorenog prostora za skladištenje materijala i gotove konstrukcije. U sklopu pogona se nalaze i upravna zgrada, kao i stambeni objekat za privremeni smeštaj zaposlenih.
Proizvodni pogon za prefabrikaciju
Pored prefabrikacije, u sklopu proizvodnog pogona se nalazi i centralni magacin kompanije, baza kompletne mehanizacije, elektro i mašinska radionice za održavanje, vrši se obuka proizvodnih radnika i inženjera, ispituju se i atestuju oprema i nove tehnologije zavarivanja, vrši se izrada i remont opreme za rad, a i sve ostale aktivnosti, neophodne za funkcionisanje kompanije, prema savremenim zahtevima domaćeg i stranog tržišta.
Tankmont DOO se bavi prefabrikacijom svih tipova čeličnih konstrukcija, a opremljenost specijalnim mašinima, kao i iskustvo zaposlenih, čine ga liderom na domaćem tržištu u prefabrikaciji čeličnih rezervoara i silosa.
Proizvodni pogon Tankmont DOO čini najveći ogranak u okviru kompanije, i kao takav ima svoju razvijenu savremenu strukturu i način organizacije koji je u potpunosti prilagođen savremenom načinu poslovanja, čime smo uspeli da uspešno odgovorimo na zahteve, kako na domaćem, tako i na stranim tržištima.

Prefabrikacija rezervoara

Proizvodni pogon opremljen je savremenim CNC mašinama za sečenje i obradu limova kao i CNC mašinom za savijanje limova na zahtevani radijus čime se postižu jako precizna prefabrikacija elemenata za izgradnju rezervoara i silosa svih prečnika.
Pored klasičnih elemenata rezervoara u mogućnosti smo da prefabrikujemo skoro sve oblike cilindričnih i konusnih elemenata konstrukcija koji su često neodvojivi deo silosnih i drugih industrijskih postrojenja.
Dugogodišnje iskusto u radu sa ovim tipom konstrukcija i prepoznatljivost kvaliteta rezultovali su kontinuiranom prefabrikacijom ovih tipova konstrukcija kako na projektima u Srbiji, tako i na projektima u Evropskoj uniji, Libiji, Ekvatorijalnoj Gvineji i drugim inostranim tržištima.
Prefabrikacija celika
Prefabrikacija cevovoda

Prefabrikacija cevovoda

U sklopu projekata čeličnih rezervoara, česti su zahtevi investitora za prefabrikacijom protivpožarnih i procesno-manipulativnih (tehnoloških) cevovoda, te je Tankmont DOO u potpunosti opremljen za izradu ovakvih sklopova mašinskih instalacija.
Tankmont DOO poseduje savremenu opremu za sečenje i obradu ivica cevi, manipulatore i centratore za kvalitetnu montažu segmenata cevovoda, kao i opremu za automatsko zavarivanje cevi većih prečnika.
Stručni tim inženjera i tehnologa zavarivanja, kontrolora kvaliteta, kao i iskusnih atestiranih zavarivača, omogućavaju kompaniji da odgovori na sve neophodne zahteve investitora u ovom segmentu proizvodnje.

Prefabrikacija čeličnih građevinskih konstrukcija

Prefabrikacija različitih tipova čeličnih građevinskih konstrukcija (industrijskih hala, tržnih centara, sportskih dvorana, stambeno-poslovnih objekata, mostovskih konstrukcija i dr.) je jedan od najčešćih zahteva na domaćem tržištu, te smo stručno i mašinski opremljeni za sve zahteve prefabrikacije ovakvih konstrukcija.
Opremljeni smo mašinama za sečenje, savijanje i obradu ivica skoro svih zahtevanih dimenzija i oblika čeličnih profila, a i višegodišnje iskustvo naših zaposlenih na ovim poslovima, rezultuju veoma preciznom izradom svih elemenata čeličnih građevinskih konstrukcija, što olakšava montažu na gradilištu i ostavlja prepoznatljiv trag koji vodi dugogodišnjoj saradnji s klijentima.
Prefabrikacija celicnih gradjevinskih konstrukcija

Zadovoljni klijenti

Reference koje posedujemo govore o tome da su domaći i strani investitori prepoznali kapacitete i mogučnosti našeg proizvodnog pogona i našeg stručnog tima za preciznom izradom i najsloženijih oblika konstrukcija i gabarita. Upravo mogućnosti za izradu gabaritnih rešetkastih i punih nosača, mogućnost savijanja i obrade gabaritnnih profila i debelih limova, kao i kavlitetno i strogo kontrolisano zavarivanje izdvojili su nas na tržištu kao kompaniju koja može da odgovri najkompleksijim zahtevima ovog tipa konstrukcija.
a
Architect

Philip Larson

Venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus im tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis eo magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit. Aliquam lorem.

a
Interior Designer

Jean Scott

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante. Cum sociis Theme done.

a
Account Manager

Brian Perry

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Sociis viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean cum imperdi. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget. Maecenas necodio.

Engineering Manager

Alice Howard

Ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget rhoncus, amet sem vel quam nunc semper libero, sit amet sem neque sed ipsum. Namet quam nunc. Lorem ipsum sit.