Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com
Trazite posao

POTREBNI GRADJEVINSKI INZENJERI

Kompanija Tankmont, jedan od lidera u izgradnji i montaži čeličnih konstrukcija, u stalnoj je potrazi za kvalitetnin kadrovima. Možemo se pohvaliti da smo izgradili više od 240 rezervoara različitih dimenzija i namena, preko 50 projekata različitih čeličnih konstrukcija i namontiranih 187679 tona čelika.

Poslovanje kompanije se od samog početka oslanja na znanje, stručnost i entuzijazam mladih inženjera ali i na iskustvo mnogobrojnih zaposlenih. U skladu sa početnom orijentacijom razvijaju se ciljevi, planovi i programi organizacije.

Ukoliko ste gradjevinski inzenjer ili ste pak na zavrsnoj godini studija, budite slobodni da nas kontaktirate. U našem timu će biti mesta za vas, pridružite nam se u još izazovnijim i zanimljivijim projektima koji su pred nama. Nudimo Vam dinamičan i raznovrstan posao, mogućnost i šansu za dalje lično usavršavanje i napredovanje, kao i adekvatnu zaradu u skladu sa Vašim iskustvom i zalaganjem.

Ukoliko vas interesuje posao u proizvodnom pogonu ili na projektima po Srbiji/inostranstvu pošaljite nam vaš CV na mail hr@tankmont.com. Postanite deo našeg tima!