Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com
Potpisivanje ugovora sa GRF

POTPISIVANJE UGOVORA O SARADNJI SA GRADJEVINSKIM FAKULTETOM

Gradjevinski fakultet Univerziteta u Beogradu i kompanija TankMont, potpisali su ugovor kojim je kompanija Tankmont postala platinasti prijatelj Gradjevinskog fakulteta. Ugovor su potpisali dekan fakulteta prof. dr Vladan Kuzmanovic i suvlasnik i direktor kompanije Tankmont Ivan Cukovic. Gradjevinskom fakultetu je obezbedjeno 100 savremenih racunara koji su opremljeni najsavremenijim monitorima, cime su obezbedjeni najbolji uslovi za rad studenata u cetiri racunarske ucionice. Na ovaj nacin znacajno je unapredjen nastavni proces kroz inoviranje racunarske infrastrukture. Radujemo se nastavku dugogodisnje saradnje sa institucijom kao sto je Gradjevinski fakultet, cija je tradicija u skolovanju studenata duza od 175 godina, pravo je zadovoljstvo sto je i kompanija Tankmont dobila priliku da ucestvuje u tom procesu i da pomogne u stvaranju novih i jos uspesnijih generacija studenata.

Potpisivanje ugovora sa GRF