Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com
Tankmont zaposleni

UZ OVAKAV TIM, NIJE TEŠKO BITI LIDER

Kompanija Tankmont posluje od 2005-e godine i tokom svih ovih godina pozicionirala se kao jedan od lidera na tržištu izgradnje i montaže vertikalnih cilindričnih rezervoara za skladištenje nafte i naftnih derivata.

Pored uspešnih projekata, profesionalizma, ispunjenja rokova, kvaliteta usluge koju pružamo svojim klijentima, ISTINSKU SNAGU NAŠE KOMPANIJE PREDSTAVLJAJU NAŠI ZAPOSLENI u koje imamo bezrezervno poverenje i oni nam to vraćaju na najbolji mogući način.

Kolektiv koji broji preko 400 zaposlenih izgrađen je od jedne male porodične firme i to sve zahvaljujući zaposlenima koji su verovali u svoj tim. Možemo se pohvaliti činjenicom da smo iznedrili veliki broj inženjera koji su uz ovu kompaniju stasali i postali pravi eksperti u oblasti čeličnih konstrukcija.