Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban bilo koji vid usluga vezanih za rezervoare, čelične konstrukcije ili cevovode, obratite nam se i dobićete profesionalan odgovor i ponudu na vaš upit.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 8am to 4pm; icon_widget_image Ustanicka 128b, 11000 Beograd, Srbija icon_widget_image + (381) 11 347 25 39 icon_widget_image office@tankmont.com
Podizanje krovova

INOVACIJE NASIH INZENJERA

Tankmont ima maksimalno poverenje u svoje zaposlene kojima je omogucena sloboda da primene steceno znanje i implemetiraju razna inovativna resenja na terenu. Jedan od nasih inzenjera patentirao je sistem podizanja krovova uz pomoc centralizovanog pneumatskog sistema.

Podizanje krovova je uradjeno pomocu sistema od 12 tirfor dizalica pokretanim centralizovanim pneumatskim sistemom. Prilikom dizajniranja, akcenat je bio na jednostavnosti cime su postignuti znacajni benefiti kako u pogledu ucinkovistosti I ekonomicnosti, tako bezbednosti koriscenja ovog sistema.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE PREDMETNIH KROVOVA:
– Precnik 32.6m
– Tezina krovne konstrukcije cca 14500kg
– Visina krovne kupole 6.4m
– Visina podizanja krovne konstrukcije 28.1m

 

GLAVNE IZMENE I OSTVARENI BENEFITI:
– Dizajn konzole (guske) za podizanje krova jednostavan za rukovanje i transport. Brza montaza bez zavarivanja. Omoguceno postavljanje svih krovnih oslonaca odjednom
– Koriscenje tirfor dizalica za podizanje automatizovano pomocu pneumatike. Upredenost sajli nema uticaja na rad (sto nije slucaj za podizanje pomocu lanaca)
– Koriscenje pneumatike za pokretanje lancanika je jednostavan, jeftin i maksimalno bezbedan sistem (radni pritisak 4-6 bara) koji smanjuje potrebu za brojem radnika na minimum.